VdB Energie,
wie anders...?

Tankstations

Wie wil tanken tegen een scherpe prijs, kan daarvoor steeds terecht in een van onze 23 Vlaamse tankstations. Voor kwaliteitsvolle motorbrandstoffen: Diesel, Euro 95 en Super+ zit u goed bij VdB Energie.

Bestellen

Uit op een snelle levering van brandstoffen bij u thuis? Ons team zorgt voor een vlotte verwerking van uw aanvraag. Vervolgens rijden verschillende tankwagens met enthousiaste chauffeurs naar u toe, om snel de gewenste brandstof aan huis te leveren.

Bedrijven

Bedrijven, actief in industrie, landbouw, transport of een andere sector, hebben bij VdB Energie een streepje voor. Als bedrijf kan u bij ons terecht voor een ruim aanbod aan diensten en producten, van tankkaarten tot bulkleveringen. Wij staan steeds garant voor een vlotte service en snelle levering.

Tankopslag

Ons depot van 13.000 m3 laat toe om tankschepen te lossen die op Antwerpse en Rotterdamse raffinaderijen geladen werden.

VdB-kaart

Voor wie vaak onderweg is, is de VdB-kaart een extra troef. Als bedrijf beschikt u dan ook over het extra voordeel VdB Energie overal gemakkelijk op zak te hebben. U kan met de VdB-kaart namelijk voordelig tanken in alle tankstations. Interesse? De VdB-tank vraagt u eenvoudig aan via onze website.

Bestel uw VdB-kaart